Neutrale schorten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-10 van 12

Pagina
per pagina
 1. Rating:
  0%
  Benza Schort Keukenschort - Wit - 70 x 85 cm

  Een schort in de keuken is altijd handig, of je nu dagelijks bezig bent met kokkerellen of niet. De Benza keukenschort is niet alleen stijlvol, maar ook heel praktisch. Zo is het halskoord verstelbaar en zit er ook een handig vak aan de voorzijde waar je allerlei zaken eventjes in kan opbergen.

  Lees verder
  € 12,99
 2. Rating:
  0%
  Benza Schort Keukenschort - Zwart - 70 x 85 cm

  Een schort in de keuken is altijd handig, of je nu dagelijks bezig bent met kokkerellen of niet. De Benza keukenschort is niet alleen stijlvol, maar ook heel praktisch. Zo is het hals koord verstelbaar en zit er ook een handig vak aan de voorzijde waar je allerlei zaken eventjes in kan opbergen.

  Lees verder
  € 12,99
 3. Rating:
  0%
  Benza kinderschort - Donkerblauw - 50 x 60 cm

  Donkerblauw schort voor kinderen van 4 tot 9 jaar is handig in de keuken, of als hobbyschort wordt gebruikt. Een Benza keukenschort voor kinderen is niet alleen stijlvol, maar ook heel praktisch en het halskoord is verstelbaar.

  Lees verder
  € 9,99
 4. Rating:
  0%
  Benza kinderschort - Kobaltblauw - 50 x 60 cm

  Kobaltblauw schort voor kinderen van Ca. 4 tot 9 jaar is handig in de keuken, of als hobbyschort wordt gebruikt. Een Benza keukenschort voor kinderen is niet alleen stijlvol, maar ook heel praktisch en het halskoord is verstelbaar.

  Lees verder
  € 11,99
 5. Rating:
  0%
  Benza kinderschort - Oranje - 50 x 60 cm

  Oranje schort voor kinderen van 4 tot 9 jaar is handig in de keuken, of als hobbyschort wordt gebruikt. Een Benza keukenschort voor kinderen is niet alleen stijlvol, maar ook heel praktisch en het halskoord is verstelbaar.

  Lees verder
  € 9,99
 6. Rating:
  0%
  Benza kinderschort - Zwart - 50 x 60 cm

  Zwart schort voor kinderen van ca. 4 tot 9 jaar is handig in de keuken, of als hobbyschort wordt gebruikt. Een Benza keukenschort voor kinderen is niet alleen stijlvol, maar ook heel praktisch en het halskoord is verstelbaar.

  Lees verder
  € 9,99
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-10 van 12

Pagina
per pagina