Boeken

Toon/Verberg Filters
 1. Mijn grote Sinterklaas- en kerstboek
  Mijn grote Sinterklaas- en kerstboek
  € 29,99

  Een prachtig groot omkeerbaar boek,waarmee de kinderen zowel Sinterklaas als Kerst, op een hele leuke manier gaan beleven. Het boek staat vol verhalen en knutselideetjes, en het zit ook nog eens vol verrassingen!

 2. Olaf vriendenboek vriendenboekje
  Olaf vriendenboek vriendenboekje
  € 9,99

  Een vriendenboekje van Olaf Frozen 2 om al je informatie en boodschappen van je familie, klasgenootjes en vrienden te verzamelen.

 3. Zootropolis Vriendenboek Vriendenboekje
  Zootropolis Vriendenboek Vriendenboekje
  € 9,99

  Een echt Zootropolis vriendenboekje! Laat al je vriendjes en vriendinnetjes in jouw vriendenboekje schrijven en ontdek al hun geheimen. Over hun lievelingseten, hobby’s, wanneer ze jarig zijn en nog veel meer. Super leuk en handig natuurlijk!

 4. Geronimo Stilton vriendenboek vriendenboekje
  Geronimo Stilton vriendenboek vriendenboekje
  € 9,99

  Laat al je vriendjes en klasgenootjes dit vriendenboekje van Geronimo Stilton invullen. Op die manier vergeet je nooit meer wanneer ze jarig zijn, welke muziek ze graag horen en wat hun lievelingsboek is.

 5. Donald Duck vriendenboek vriendenboekje
  Donald Duck vriendenboek vriendenboekje
  € 9,99

  Wil jij ook al jouw vriendjes in één boek hebben? Laat snel al jouw vriendjes en vriendinnetjes schrijven in dit leuke vriendenboek en lees al hun verhalen en herinneringen. Zo vergeet jij nooit meer wanneer jouw vriendjes jarig zijn, wat hun favoriete eten is en wat hun lievelingsprogramma is op televisie.

per pagina