Boeken

Toon/Verberg Filters
 1. Mooier!
  Mooier!
  € 14,25

  Overzichtelijk in beeld gebracht en vormgegevennaar de persoonlijke visie en smaak van Leco.Internationaal toonaangevend mode-illustratorPiet Paris, verantwoordelijk voor de huidigecampagne van Saks Fifth Avenue, heeft het boekvoorzien van zijn wereldberoemde illustraties.Het resultaat is een musthave styleguide.

 2. Countryside van Monique Geertsen
  Countryside van Monique Geertsen
  € 9,99

  Wonen en leven op de buiten Monique Geertsen trok naar het platteland en maakte er sfeervolle reportages en boeiende portretten het werd een mix van alles wat met landelijk wonen en buitenleven te maken heeft, aangevuld met praktische toeristische info.

 3. Survivalgids Vakantie
  Survivalgids Vakantie
  € 6,99

  Je verheugt je al maanden op je vakantie. Eindelijk kun je doen wat jij belangrijk vindt. Dag school, dag huiswerk, hallo VRIJHEID! Gekgenoeg verveel je je al na een week. Je ziet je vriend(inn)en haast niet meer en je ouders willen dat je met ze meegaat op vakantie. Wat nu?

 4. De Graanmoorden
  De Graanmoorden
  € 6,49

  De graanmoorden is een nieuw avontuur van Edzel, een Germaanse jongen die leeft in de woelige periode tijdens de Romeinse overheersing in de lage landen (69-70 A.D.). De opstand van de Germanen draait op een status-quo uit, wanneer veel stammen hun trouw bevestigen aan het Romeinse gezag. Edzel wordt ondergedompeld in het sterk door de Romeinen gedomineerde stadsleven in Colonia....

 5. Een Ronde Tafel In Het Regenwoud
  Een Ronde Tafel In Het Regenwoud
  € 7,99

  In het tropisch regenwoud op Borneo klinkt het kabaal van kettingzagen. Woudreuzen worden geveld, dieren slaan op de vlucht. ‘Stop!’ roepen natuurbeschermers. ‘Jullie vernietigen het tropisch regenwoud.’ ‘We kúnnen niet stoppen,’ is het antwoord. ‘Het hout levert werk en geld op.’ Wat weegt zwaarder, het milieu of de mensen?

per pagina