Trucker Cap Volwassenen - 5 Panel - Zwart

Een Trucker Cap is een verstelbare cap, aan de achterzijde hebben de caps een druk sluiting. Een Trucker cap kun je daarom perfect naar wens instellen.

€ 9,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
EAN:
8718998051486

Een Trucker Cap is een verstelbare cap, aan de achterzijde hebben de caps een druk sluiting. Een Trucker cap kun je daarom perfect naar wens instellen. De klep van de Trucker cap is vaak gebogen (rond). Het ontwerp van een trucker cap is vergelijkbaar met die van een baseball cap. Maar waar baseball caps volledig worden gemaakt van katoenen stof, is het voorste gedeelte van een Trucker cap vaak van schuim en de rest is van kunststof gaas (mesh) voor ventilatie. De druksluiting aan de achterzijde van de trucker pet zorgt ervoor dat ze allemaal "one size" zijn. In deze categorie springt de Deus pet er toch wel uit, omdat deze ongekend populair is geworden de afgelopen jaren.

De voordelen van een trucker cap:

• Doordat het grootste gedeelte van de cap een mesh- basis heeft (gaas), is het een "luchtige" pet en daarom fijn om bijvoorbeeld te gebruiken met sporten.
• De laatste jaren zijn Trucker caps helemaal in de mode en daarom te dragen bij bijna elke gelegenheid.
• Trucker caps hebben vaak een goede en eerlijke prijs.
• Door de druksluiting bevestiging aan de achterzijde kun je de cap naar wens verstellen en past deze daarom bijna altijd.

- Sluiting mechanisme: Plastic snapstrap
- Gewicht: 48 Gram
- Hoofdomtrek: 58 cm
- Soort materiaal: Nylon/Polyester

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trucker Cap Volwassenen - 5 Panel - Zwart