Dierenverblijven

Dierenverblijven

Wil je jouw tuin omtoveren tot een waar paradijs voor vogels, vlinders en bijen? Overweeg dan het plaatsen van vogelhuisjes, vlinderhotels en bijenhotels. Deze kleine bouwwerkjes bieden onderdak en bescherming aan diverse diersoorten.
Vogelhuisjes zijn ideaal voor tuinvogels om in te nestelen en hun jongen groot te brengen. Vlinderhotels trekken vlinders aan door ze een plek te bieden om te schuilen en te overwinteren. Bijenhotels helpen solitaire bijen, die belangrijk zijn voor bestuiving, door nestgelegenheid te creëren.

 

Het plaatsen van deze natuurvriendelijke 'hotels' is niet alleen goed voor de biodiversiteit, maar zorgt ook voor meer leven in jouw tuin. Bovendien zijn ze eenvoudig zelf te maken of kant-en-klaar te koop. Dus maak van jouw tuin een gastvrije plek voor gevleugelde vrienden!

Toon/Verberg Filters
 1. Capi - Vlinderhotel & Bijenhotel - 24x19x23 cm - Bruin
  Capi - Vlinderhotel & Bijenhotel - 24x19x23 cm - Bruin
  € 37,50

  Het vlinderhotel is een functioneel design product binnen onze Capi biodiversiteitscollectie. In het vlinderhotel heeft de vlinder de mogelijkheid om te wachten tot de winter voorbij is.

 2. Nestkast Voor o.a. Huismus, boomklever, Bonte Vliegenvanger - Vogelhuis - Hout Met Metaal - 20x25x40cm
  Nestkast Voor o.a. Huismus, boomklever, Bonte Vliegenvanger - Vogelhuis - Hout Met Metaal - 20x25x40cm
  € 27,50
  Wanneer je dit nestkastje in je tuin hangt, zullen diverse vogels je zeker een bezoekje brengen, dit nestkastje is o.a. geschikt voor de Ringmus, Huismus, Boomklever, Bonte vliegenvanger en de Gekraagde Roodstraat
 3. 3 x Vogelhuis - Vogelnest van stro hangend - ca. Ø23 x 31 cm
  3 x Vogelhuis - Vogelnest van stro hangend - ca. Ø23 x 31 cm
  € 21,99
  Gemaakt van 100% natuurlijke geweven grasvezel. Het is biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk, duurzaam en ademend, De vezels zijn strak geweven en laten niet makelijk los. Het hol is stevig en kan zelfs tegen harde wind.
Pagina
per pagina