Glazen karaf met kurkstop voor water, sap, melk - 1000 ml

Over dit item SLIMME VORM - Een enigszins naar boven versmalde vorm zal aantrekkelijk zijn voor degenen die waarde hechten aan een minimalistisch design. Het transparante glas van de hoogste kwaliteit prachtig vertoont een drankje. Vaatwasserbestendig. UNIVERSELE VORM - De universele vorm gecombineerd met de natuurlijke kurk is perfect zowel voor de familiefeesten als voor het dagelijkse gebruik. IDEAAL CADEAU - De combinatie van glas en ecologisch materiaal past bij de moderne levensstijl en daarom is het ook een geweldig idee als een huwelijkscadeau, voor een nieuw appartement of een andere speciale gelegenheid voor degenen, die houden van de combinatie van de eenvoud en de functionaliteit. CAPACITEITEN 1000 ML - De karaf uit het transparant glas met een stabiele bodem heeft een hoogte van 250 mm en een diameter van 98 mm. Het is een origineel decoratief element zowel voor de moderne als de klassieke interieurs. EUROPESE GLASFABRIKANT - Krosno is een gerenommeerde Europese glasfabrikant die gespecialiseerd is in de productie van prachtige glasproducten . Ons glas is van uitzonderlijke kwaliteit en wordt gemaakt door zorgvuldig opgeleide ambachtslieden die zich inzetten voor hun werk. Elk product - ongeacht de gelegenheid - heeft dus een uniek gevoel van verbondenheid
€ 14,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
EAN:
5900345792491

Over dit item

  • SLIMME VORM - Een enigszins naar boven versmalde vorm zal aantrekkelijk zijn voor degenen die waarde hechten aan een minimalistisch design. Het transparante glas van de hoogste kwaliteit prachtig vertoont een drankje. Vaatwasserbestendig.
  • UNIVERSELE VORM - De universele vorm gecombineerd met de natuurlijke kurk is perfect zowel voor de familiefeesten als voor het dagelijkse gebruik.
  • IDEAAL CADEAU - De combinatie van glas en ecologisch materiaal past bij de moderne levensstijl en daarom is het ook een geweldig idee als een huwelijkscadeau, voor een nieuw appartement of een andere speciale gelegenheid voor degenen, die houden van de combinatie van de eenvoud en de functionaliteit.
  • CAPACITEITEN 1000 ML - De karaf uit het transparant glas met een stabiele bodem heeft een hoogte van 250 mm en een diameter van 98 mm. Het is een origineel decoratief element zowel voor de moderne als de klassieke interieurs.
  • EUROPESE GLASFABRIKANT - Krosno is een gerenommeerde Europese glasfabrikant die gespecialiseerd is in de productie van prachtige glasproducten . Ons glas is van uitzonderlijke kwaliteit en wordt gemaakt door zorgvuldig opgeleide ambachtslieden die zich inzetten voor hun werk. Elk product - ongeacht de gelegenheid - heeft dus een uniek gevoel van verbondenheid
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Glazen karaf met kurkstop voor water, sap, melk - 1000 ml